HELGEN!

Helgen har bara flugit förbi...I fredags så bar det av till jönköping med "arbetskamraterna."
Klockan 15.45 så gick jag och Jonna till Anne, där vi skulle träffas åh värma upp ;-)
Klockan 17.18 så for vi iväg med tåget till Jönköping.
Vi började med att äta, det blev buffe...gott...men för det priset hade jag nog ändå väntat mig nåt mer...men, men!
Sen bowlade vi och hur det gick för mitt lag behöver vi juh inte änns tala om! :-) Men roligt va det iallafall och det är juh huvudsaken!
Sen skulle vi gå ut...nånstans...men det är juh det där med att alla skall komma överens om ett ställe. Det va Harrys "Vi skall till Harrys!" Säger den ena. "Dom har ingen bra musik på Harrys" säger nästa... Nähä, Karlssons säger nån, Huset säger nån annan! "Ähh, jag går dit resten går" säger jag och några till.
Det blev Huset! Ähh...BLÄ! Det va inget ställe för mig, åh jag va juh inte ensam om att tycka detta vet jag!
Trots att jag inte trivdes så värst bra på huset så hade Jonna lyckats övertala mig om att stanna och ta nattbusen hem vid 02.00...de andra hade fixat en buss som gick hem klockan 00.30...klockan 00.40 så känner jag att nu orkar jag inte mer, va så j*vla trött! Jag ångrade nåt så grymt att jag inte följde med de andra hem.
Jag kände att dansandet va slut för min del...fanns juh INGET syre vid dansgolvet! Så jag gick och tog mig en öl & tittade på alla människor! Ölen tog slut så det fick bli en SanFransisco...
min absoluta favaroit!!!
En österikare började tjöta så det vara bara att gräva fram engelskan från bakhuvudet, det gick rätt bra ända till hans kompis kom åh började tjöta, jag fattade inte vad han sa så jag tog min SanFransisco åh smet iväg lite diskret :-)
Till slut så blev klockan äntligen 01.50 och jag kunnde gå till bussen.
Jag tänkte att jag skulle sova på bussen...gud va skönt...men jag hinner inte mer än slummra till förens herrarna framför hojtar att Kjell(?) ska juh med! Bussen stannar och plockar upp en flåsande Kjell!
Kjell slå sig ner brevid trötta mig, vill bjuda på Whiskey, men jag tackar nej (Whiskey = BLÄ) Kjell tjötar på, han är jätte trevlig men gud vad trött jag är! Han berättar att han skall av i Vaggeryd, jag tänker: Herregud, jag måste juh sova! (Men jag vill inte vara otrevlig mot Kjell) Men efter en stund reser sig Kjell upp åh ställer sig vid sina vänner och på två sekunder somnar jag....Jag vaknar med ett ryck...var är jag? Ahhh....Vaggeryd....sova lite till...vakna...åh hemma....går hem i sängen ligger två underbara killar åh sover! :-) River var sjuk, skållhet! De hade tittat på film på datorn åh River slocknade i våran säng.

Söndag....seg som f*n...jag skulle få sov morgon men River vill att alla tre ska se på Super Zebran som han & Tom hade hyrt dagen innan...så jag tog min kudde & täcke och begav mig till soffan...Tom & River tittade på filmen men jag...ja...jag såg inte mycket...
jag SOV! 

Eftermiddagen gick mest åt till att städa...vi fick besök av Daniel på kvällen, det var hur länge sedan som helst som vi träffade honom...kännde mig oehört osocial  pga att jag va så trött...jag till och med slummrade till *skäms på mig*

I dag söndag så har jag haft en massa folk här, jag har nämligen haft kläd party...Me And I...
(Pia visade kläderna för mig Sandra, Kate, Frida, Maggan, Annette, Cilla, Anna, Kicki, Linda, Marie, och barnen Otto, Lisa & Amelia)

Japp...nu är det dax för sängen...God Natt!

Familjeliv

Vill bara rekomendera en jättebra sida för alla småbarnsföräldrar / blivande föräldrar

www.familjeliv.se

11:e februari 2006 - Himlabacken

Den 11:e februari så begav vi oss till Himlabacken, där vi skulle åka pulka & grilla korv.
Förutom jag, Tom & River så var det. Kate, Frans & Felicia, Frans mamma Ammie, Frans pappa John, Frans syster Frida och tre av hennes barn, Tuva, Alva & Otto.



Skärpning!

Farmor skriver att det är dax för nya bilder så jag får väll ta tag i det då :-)

NY BILDER KOMMER SNART!